En pool är lyx

Att ha en pool i Malmö idag är ingen självklarhet. Det finns många människor som drömmer om att kunna ha en pool hemma. Vissa har inte det för att dem bor i lägenhet och inte har någon möjlighet att bygga en. Andra har helt enkelt inte råd att ha en. Sen finns det dem som inte har en pool i Malmö för att dem inte har hittat den rätta leverantören än.
Det är här vi på Spa och Bad i Höllviken kommer in i bilden. Vi är utan tvekan Sveriges bästa leverantör när det gäller spabad, pooler, swimmingpooler, jacuzzi och olika typer av pooltillbehör. Vi finns i Höllviken som ligger cirka tre mil från centrala Malmö. Tanken är att vi ska växa och bli det självklara valet i hela Sverige. Vi har redan börjat sprida oss i Skåne. Vår första filial vi startat är i Helsingborg som är cirka åtta mila från Malmö.

Vi tycker att det viktigaste med att driva ett företag inom denna bransch är att vara tydlig ut mot sina kunder. Det finns en mängd olika typer av pooler och det är viktigt att kunden får exakt den typ av pool som önskas. Vi jobbar varje dag med att förklara för våra kunder att glasfiberpoolerna vi säljer är i absolut toppskick. Vi säljer ett utav marknadens bästa pooler. Dom är helt måttanpassade vilket innebär att vi kan utforma kundens pool exakt efter deras behov. Har man en trång och liten trädgård, det är absolut inga problem, vi ser bara till att poolen du bestämmer dig för är anpassad för det utrymme som finns.
Efter att man köpt en pool är det viktigt att ta hand om den. Många tror att man kan skaffa en pool och sen låta den stå. Det går absolut inte. Har man skaffat en pool är det otroligt viktigt att sköt den. Vem tycker det är trevligt att ta ett dopp i en skitig pool?

Vi på Spa och bad i Höllviken erbjuder våra kunder ett stort sortiment av pooltillbehör för den kräsna. Alla våra produkter är specifikt framtagna för att uppnå det absolut högsta klassen. Som exempel så har vi ett reningsverk som gör att kroppen inte luktar klor efter att man tagit sig ett dopp. Sen har vi en pooldammsugare som fungerar lika bra som en mal i ett akvarium. Det man kan göra med denna dammsugare är att den renad botten och kanterna av poolen briljant. Ett bättre och renare alternativ finns inte på marknaden.

Så om du är sugen på att skaffa en pool Malmö eller kanske lite pooltillbehör till din befintliga pool. Glöm då inte att det är oss du ska ta kontakt med. Vi finns som sagt i Höllviken, Skåne. Vi lovar att göra allt för att uppfylla era krav och behov. Vårt motto är att kunderna kommer efter ringarna på vattnet. En nöjd kund leder alltså alltid hit en ny. Så länge vi gör en som konsumenter nöjda får vi alltid hit kunder som vill ha likadant.